tiistai 24. maaliskuuta 2015

Porjektihallintasovellukset apuun vaateongelmiin!

Viimeaikoina minusta on kuoriutunut melkoinen some-hirmu, ainakin omasta mielestäni. Liityin Instagramiin ja pian sen jälkeen Pinterestiin. Ihmettelen, miten on mahdollista etten ollut ymmärtänyt näiden foorumeiden mahtavuutta aiemmin. Nyt minäkin olen alkanut viljellä hashtageja ja pinnaamaan mitä milloinkin silmiin sattuvaa inspiraation lähdettä. Pinterest on todellinen käsityöihmisen taivas! Loin sinne myös oman taulun blogia varten. Eli, jos jollakin on tapana seurata blogipäivityksiä Pinterestin kautta, niin sekin on mahdollista. Taulu löytyy täältä.

Kaikista uusin some-sovellus minulle on Trello. Se on projektinhallintasovellus ja sosiaalisen siitä tekee mahdollisuus muokata projektitauluja useiden ihmisten kanssa. Pian huomasin, että voin hyödyntää sovellusta mainiosti sekä omassa leipätyössäni että vapaa-ajan projekteissani, kuten esimerkiksi vaatekaappiprojektissani.


Kuten monista muista, niin myös minusta tuntuu usein, ettei kaapistani löydy sopivaa päällepantavaa eikä vaatteni sovi keskenään yhteen. Olen jo jonkin aikaa yrittänyt tuoda selkeyttä vaatteisiin ja miettinyt mitä tarvitsisin jotta kokonaisuus toimisi paremmin.Vuoden alussa haastoin itseni olemaan ostamatta yhtään uutta vaatetta koko vuoden aikana. Vaatehaasteen motiiveista voi lukea täältä. Vastaavia haasteita ja tempauksia on liikkeellä paljon muuallakin, kuten facebookissa Vuosi ilman uusia vaatteita -ryhmässä ja esimerkiksi Villaa ja vikatikkejä blogissa. Oman haasteeni säännöt sovelsin itselleni sopivaksi, eli saan "hankkia" uusia vaatteita jos teen ne itse (poikkeuksena kengät, niitä saan ostaa uutenakin). Vähäinen ompeluun ja neulomiseen käytettävissä oleva aika sekä vaatekaappini sisällön moninaiset puutteet pakottavat priorisoimaan ja keskittymään olennaiseen. Pääasiassa vaatepuutteeni kohdistuu niihin mustiin, harmaisiin ja valkoisiin, kaiken kanssa yhdisteltäviin perusvaatteisiin. Trelloon lisäsin vaatekaappitaulun työtä helpottamaan. Luettelin vasemmanpuoleiseen listaan puuttuvat kappaleet, seuraavaan suunnitteilla olevat, sitten ne joiden toteutus on jo käynnissä ja lopuksi valmistuneet. Helppoa ja hauskaa!

Loppuun vielä kuva kesäisen pitsineuleen ensisilmukoista. Tämä silkki-pellava sekoitelanka hyppysissä on ihana odotella kesäkelejä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti