sunnuntai 8. helmikuuta 2015

OnnistumisiaTein koneneulonnan kurssilla kirjoneulepipon ja siitä tuli ihana. Kokemattomana (kone)kirjoneulojana prosessi eteni hitaasti ja koko ajan varmistellen ja tarkistellen. Vipuja, nappeja, säätöjä, lankoja... Siitä huolimatta en välttynyt purkuhommilta. Tulipahan harjoiteltua sitäkin. Onnistunut lopputulos sai minut halkeamaan onnesta. Kasattuani itseni päätin käyttää viimeisen puolituntisen kurssilla villasukan tekemiseen ja siitä tuli nyt ensimmäistä kertaa omaan jalkaani täydellisesti istuva. Kerta kaikkiaan mahtavaa! Pipoa ja kirkasta kevät-talven aurinkoa voi ihastella näistä kuvista ja sukkiin palailen myöhemmin.Ravelryssa Sunny Winter Days
Lanka: Regia 4-fädig väreissä luonnonvalkoinen (600), tumman harmaa (522), okra (2746) ja turkoosi (1255). Vuorilanka: Egypto Cotton valkoinen (88)
Neulekone Brother KH-71010 kommenttia:

 1. Mahtavan upea, syystäkin oot tyytyväinen! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joskus projektit onnistuu yli odotusten ja silloin tämä harrastus on kaikista palkitsevinta. Käsityöihmisenä varmaan tuttu tunne sinullekin! :)

   Poista
 2. Todella hieno pipo tuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ootkos sää jo päässyt neulekoneellas vauhtiin? (Luulen tietäväni kuka löytyy nimimerkin takaa, mutta jos kysymykseni ihmetyttää, niin olen erehtynyt henkilöstä. :))

   Poista