sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Kalenterisukkia sairaalassaKävipä niin kurjasti, että poikamme sairastui mahatautiin. Raju oksentelu johti velttoon ja vetelään yksivuotiaaseen, joka ei ymmärtänyt, että huonosta olosta huolimatta pitäisi jaksaa juoda ja syödä edes vähäsen. Lääkärin kautta poika päätyi sairaalan lastenosastolle neseytykseen. Itse sain jäädä pitämään pojalle seuraa, mutta enpä ollut lähdön yhteydessä tullut ajatelleeksi, että tässä saattaisi mennä useampikin päivä.

Mieheni lähti kauppaan ostamaan minulle evästä ja huomaavaisena tyyppinä hän osti samalla lankakerän ja sukkapuikot. Mikäs siinä, kyllähän minä aina jotain tekemistä siitä keksin. Nyt aloitin Missä neuloimme kerran blogin joulukalenterisukkien tekemisen, vaikka en ole varma riittääkö minulla aikaa niiden loppuunsaattamiseen. Joulukuun ensimmäisestä päivästä lähtien blogiin ilmestyy joka päivä uusi ohje, jonka mukaan sukkia tulee raidottaa ja jouluaattona niiden tulisi valmistua. Sukkien neulominen aloitetaan kärjestä ja kantapää tehdään vasta lopuksi, enkä ole vielä tällä tekniikalla sukkia tehnytkään.

Seuraavana aamuna teimme lyhyen vuoronvaihdon mieheni kanssa, jolloin minä pääsin käymään kotona hakemassa vaatteita ja muuta tarpeellista, kuten lisää lankakeriä... Nyt, neljä päivää myöhemmin, tauti on onneksi selätetty ja kalenterisukkien teko jatkuu täällä kotona. Hyvää joulunodotusta muillekin ja pysykää terveinä! Jos haluaa tutustua joulun karvaisimpaan joulukalenteriin, sen löytää täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti