torstai 21. elokuuta 2014

Syyskuun Knit-A-Long

Olen saanut luumunpunaisen villatakkini valmiiksi. Lankojen päättelyssä kävi vaan tosi kurjasti, kun innostuksissani leikkasin neuleeseeni ison reijän! Ei ole ikinä ennen tuollaista vahinkoa päässyt tapahtumaan ja harmittaa tosi paljon. Parsin reijän, mutta kyllä se parsittu kohta ainakin omaan silmään vielä erottuu. Illalla laitan paidan pingotukseen ja sitten se pääseekin heti käyttöön paikasta huolimatta. On nimittäin niin ihanan mallinen ja värinen!

Seuraavaksi halusin tehdä jotain omia lankavarastoja hyödyntäen. Ravelryä seilatessa törmäsin ryhmän Knit for boys järjestämään KAL, eli Knit-A-Long, tempaukseen. En ole koskaan osallistunut minkäänlaiseen yhteisneulontaan, joten tästä tulee varmaan ihan kiinnostava kokeilu. Yhteisneulonnassa kaikki osallistujat neulovat joko saman mallin, tai yhteisin teeman ympäriltä. Tällä kertaa teemana on neulesuunnittelija Suvi Simolan mallit. Foorumeilta saa urakkaan seuraa ja vertaistukea, käsittääkseni. Aloitukseen on reilu viikko aikaa, joten vielä ehtii hyvin mukaan jos haluaa.

Pikkuveli. Kiitos Suville luvasta lainata kuvaa.

Suvilla on aivan mielettömän hienoja neuleita sekä aikuisille (myös miehille!) että lapsille. Valinta ei ollut helppo, mutta päädyin lapsen villatakkimalliin Pikkuveli, jonka ohjeen voi ostaa ravelryn kautta. Toimisikohan vaaleanharmaa Cascade 220 sekä tummansininen ja keltainen seiskaveikka? Vai onkohan tuo keltainen liian raju? Täytyy varmaan vielä vertailla eri kombinaatioita. Jännittää jo nyt, onnistunko pysymään vauhdissa mukana?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti