sunnuntai 17. elokuuta 2014

Blogiarvontavinkki: 3-vuotias Missä neuloimme kerran

Tiedoksi, että Bloglovin -palvelun lisäksi blogi on nyt lisätty suomalaiseen Blogilista.fi -palveluun. Toivottavasti blogi löytää pian lukijoita ja lukijat blogin näiden palveluiden kautta. Seuraajaksi pääsee klikkaamalla seuraanappeja oikeassa sivupalkissa. Itse seuraan bloglovinissa melkein sataa käsitöihin ja sisustamiseen liittyvää blogia ja minusta se on aika kätevä ajanvietetapa, kun facebookissa ei tapahdu mitään taikka uutiset on luettu.

Yksi lukulistalleni päätynyt blogi on Missä neuloimme kerran. Se on kahden tuottoisan ja taitavan naisen neuleblogi. Törmäsin siihen viime jouluna, kun heillä oli käynnissä hauska jämälankaraitasukkien yhteisneulonta joulukalenterin muodossa. Hoksasin asian vähän liian myöhään, joten osallistuminen jäi minun osalta. Mikäli Vyyhti ja Neulisti järjestävät tänä vuonna vastaavan tempauksen, niin mukana ollaan!

Nyt MNK -blogi on järjestänyt kolmevuotissynttäreiden kunniaksi lukija-arvonnan. Arvontaan voi osallistua julkaisemalla linkin kilpailuun omassa blogissaan – ping! yksi arpa minulle – ja/tai kommentoimalla blogijulkaisua tai facebookjulkaisua – ping! ping! –. Sijoitan yhden arvan jokaista palkintoa kohden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti